Welcome to our website!

O Uiga Autu ma le Fauga mole o Palasitika

O mea eseese o palasitisi e iloa ai lona faʻaaogaina i le alamanuia.Faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi, suʻesuʻega i suiga palasitika e leʻi taofia.O a uiga autu o palasitika?
1. O le tele o palasitika e mama i le mamafa, mautu kemikolo, ma e le elea;
2. Lelei a'afiaga tete'e;
3. E iai le manino lelei ma le ofuina o le tetee;
4. Insulation lelei ma maualalo conductivity vevela;
5. O le tulaga lautele ma le lanu e lelei, ma o le tau o le gaosiga e maualalo;
6. O le tele o palasitika e le lelei le vevela, maualuga le faʻalauteleina o le vevela ma faigofie ona mu;
7. Le lelei tulaga mautu ma faigofie ona deform;
8. O le tele o palasitika e le lelei le maualalo o le vevela, e faʻavaivai i le maualalo o le vevela ma faigofie ona matua;
9. O nisi palasitika e faigofie ona solu i solu.
10. E mafai ona vaevaeina palasitika i ni vaega se lua: thermosetting ma thermoplastic.O le mea muamua e le mafai ona toe faʻaleleia mo le faʻaaogaina, ma o le mea mulimuli e mafai ona toe gaosia.Thermoplasticity o loʻo i ai se faʻalauteleina o le tino, e masani lava 50% i le 500%.O le malosi e le fesuisuiai atoatoa laina i faʻalautelega eseese.
1658537206091
E lua ituaiga mole mole o palasitika: muamua o le laina laina, ma o le polymer compound ma lenei fausaga e taua o le linear polymer compound;o le lona lua o se fausaga o le tino, ma o le polymer compound faatasi ai ma lenei fausaga e taʻua o le tuufaatasiga.O se fa'apotopotoga polymer tele.O nisi polymers ei ai filifili lala, e taʻua o polymers lala, e aofia i se fausaga laina.E ui lava o nisi polymers o loʻo i ai fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le va o molelaʻau, ae itiiti le fesoʻotaʻiga, e taʻua o le fausaga o fesoʻotaʻiga, e aofia i le fausaga o le tino.
E lua fausaga eseese, e fa'aalia ai uiga fa'afeagai se lua.Faiga laina, faʻamafanafana e mafai ona liusuavai, faʻaitiitia le faigata ma le brittleness.O le fausaga o le tino e sili atu le maaa ma le pala.O palasitika e lua fausaga o polymers, thermoplastics faia i polymers laina, ma palasitika thermosetting faia i polymers tele.


Taimi meli: Iul-23-2022