Welcome to our website!

LGLPAK.LTD e ave oe e malamalama i le faʻavasegaina o oloa palasitika mea mata

Ua e matauina se tafatolu i le pito i lalo ole pusa palasitika?O le a le mea e faatusa i ai numera eseese i le tafatolu?LGLPAK.LTD o le a ave oe e te malamalama i mea o loʻo faʻatusalia e numera.

O loʻo i ai numera 1-7 i le tafatolu i le pito i lalo o le pusa palasitika, o loʻo faʻatusalia mea eseese palasitika, ma o nei mea palasitika tulafono o se faavae taua mo lona saogalemu.

1-PET PET fagu

E faia i le polyethylene terephthalate, lea e le oona, e lelei le ea, ma e le maua ai ni flocs.A maeʻa le toe faʻafouina, e avea ma mea lona lua ma faʻamanuiaga tau tamaoaiga, aua o lona faʻaaogaina o loʻo faʻateleina ma sili atu., O loʻo tuʻuina atu mea lua i le fale ma fafo, ma faʻatau atu i le atunuʻu tele o Saina, lea e mafai ona faʻaaogaina e pei o filo e le o lalagaina, zippers, faʻatumu mea, ma isi.

2-HDPE polyethylene maualuga maualuga

Paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo mea faʻapitoa, e le oona ma le tofo, tioata e 80% ~ 90%, faʻamaluluina o le 125 ~ l 35 ℃, o le vevela o le auaunaga e mafai ona oʻo i le 100 ℃, malosi e faaluaina le maualuga o le polyethylene, taga palasitika Mea masani.

3-PVC polyvinyl chloride

O le taimi nei o le oloa palasitika lona lua i le lalolagi pe a uma le polyethylene.O loʻo i ai se fausaga amorphous o le paʻepaʻe paʻepaʻe, faʻatasi ai ma se tikeri laʻititi o lala, o se vavalalata vavalalata e tusa ma le 1.4, o le vevela suiga o tioata o le 77 ~ 90 ° C, ma le faʻaleagaina pe a ma le 170 ° C.E le lelei le mautu o le vevela ma pala e maua ai le hydrogen chloride i le vevela i luga atu o le 100°C po'o le susulu o le la mo se taimi umi.

4-LDPE polyethylene maualalo maualalo

O le ituaiga sili ona faʻaaogaina i totonu o pusa palasitika ma fale lomitusi i atunuu eseese.E gaosia i se ata tubular e ala i le auala faʻafefeteina ma e talafeagai mo le afifiina o meaʻai, faʻapipiʻi vailaʻau i aso taʻitasi, faʻapipiʻi oloa fiber, ma isi mea. O mea e le mafai ona faʻafefe i le vevela ma o le a liusuavai pe a sili atu le vevela ile 110°C.Afai e afifi mea'ai ile afifi palasitika ma fa'avevela, o le a fa'amavaeina mea leaga.

 

5-PP polypropylene

O lona malosi faʻainisinia, malosi gaugau, ea density, ma le susu pa puipui e sili atu nai lo ata palasitika masani.Ona o lenei ata palasitika e sili ona manino le manino, o le lanu toe gaosia pe a uma ona lolomi e matua susulu ma matagofie, ma o se mea taua mo le afifiina fetuutuunai faʻapipiʻi palasitika.E tete'e i le pala e acids, alkalis, vaifofo masima ma le tele o solu oona i lalo o le 80 ℃, ma e mafai ona pala i lalo o le vevela maualuga ma oxidation.

6-PS polystyrene

O mea na fa'aaogaina e fai ai pusa saii vave afiafi ma pusa meaai vave e lelei le fa'afefeteina o le vevela, ae le mafai ona tu'u i totonu o se ogaumu microwave.O le maualuga o le vevela o le a faamatuu atu ai vailaau oona.Ole malosi malosi ma alkali e mafai foi ona pala le polystyrene lea e afaina ai le tino o le tagata.Fa'aeteete pe a fa'aaogaina.

7-PC polycarbonate ma isi

O le PC o se mea faʻaaogaina lautele, e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o fagu pepe, ipu avanoa, ma isi. E fefinauai ona o le i ai o le bisphenol A. O le maualuga o le vevela, o le tele o le faʻamalolo, ma le saoasaoa o le saoasaoa.O le mea lea, 'aua ne'i fa'aogaina se fagu PC e taofi ai le vai vevela ma 'aua ne'i fa'aalia i le susulu o le la.

Ou te manatu ua uma ona malamalama tagata uma i le uiga o numera.E mafai ona e gauai atili i ai i lou olaga ma taumafai e aloese mai mea e afaina ai lou tino.LGLPAK.LTD o le a ave oe e malamalama i le pisinisi palasitika mai se vaaiga faʻapolofesa.


Taimi meli: Sep-23-2020