Welcome to our website!

Amataga ma Meatotino Faaletino o Palasitika

O mea mata'utia o le palasitika o resini gaosia, lea e maua mai ma fa'apipi'iina mai le suau'u, kesi fa'alenatura po'o le koale ta'e.Suau'u, kesi fa'alenatura, ma isi mea faapena e fa'apala i totonu o mea fa'aola (e pei o le ethylene, propylene, styrene, ethylene, vinyl alcohol, ma isi.), ma o fa'aputuga maualalo-molecular e polymerized i totonu o mea fa'aola mole maualuga i lalo o nisi tulaga. , ona mafai lea ona faʻapipiʻiina mea faʻapipiʻi, Lubricants, fillers, etc., i ni mea faʻapipiʻi eseese.E masani lava, o resins e gaosia i granules mo le faʻaoga faigofie.E masani lava ona faʻapipiʻiina i masini e iai ni foliga i lalo o le faʻavevela ma tulaga faʻamalosi.
1
O mea fa'aletino o palasitika.E tele ituaiga o mea faʻaletino o palasitika, o mea nei e naʻo ni nai mea e manaʻomia ona malamalama i ai mo le aʻoaʻoina o tekinolosi toning:
1. Tulaga tutusa: O le mamafa o le fua o le mamafa o le faʻataʻitaʻiga i le mamafa o le voluma tutusa o le vai i se vevela faapitoa, ma o se auala taua e iloa ai mea mata.
2. Fua fa'asusu vai: O le palasitika mea mata ua faia i se fa'ata'ita'iga o le tele fa'apitoa, fa'atofuina i le vai fa'afefeteina ma le vevela o le (25±2) ℃, ma le fua faatatau o le aofa'i o le vai e mitiia e le fa'ata'ita'iga i mea mata. pe a uma le 24 itula.Ole lapo'a ole vai e fa'amauina ai pe mana'omia ona tao le palasitika ma le umi ole taimi e tao ai.
3. vevela vevela: O le vevela vevela e faatatau i le vevela vevela o le resin raw mea
4. Le vevela vevela: O le vevela faʻaleagaina e faʻatatau i le vevela lea e malepe ai le filifili macromolecular o le palasitika pe a vevela, ma o se tasi foi o faʻailoga mo le faʻamaonia o le vevela o le palasitika.Pe a sili atu le vevela o le liusuavai i le vevela o le pala, o le tele o mea mata e lanu samasama, e oʻo lava i le mumu ma le uliuli, ma o le malosi o le oloa o le a faʻaitiitia.


Taimi meli: Iuni-13-2022