Welcome to our website!

Meatotino Faaletino o Pigments

Pe a toning, e tusa ai ma manaʻoga o le mea e valivali, e manaʻomia le faʻavaeina o faʻailoga lelei e pei o mea faʻapitoa ma vailaʻau o le oloa pigmenti.O mea faʻapitoa e: malosi faʻafefeteina, faʻasalalauina, tetee atu i le tau, faʻafefe vevela, mautu vailaʻau, faʻalavelave femalagaiga, faʻatinoga o le siosiomaga, mana natia, ma le manino.
3
Malosi o lanu: O le tele o le malosi o le vali e fuafua ai le aofaʻi o lanu.O le sili atu o le malosi o le lanu, o le itiiti ifo o le pigmenti ma le maualalo o le tau.O le malosi o le lanu e fesoʻotaʻi ma uiga o le pigmenti lava ia, faʻapea foʻi ma lona lapopoa.
Fa'asalalauina: O le fa'asalalauina o le pa'u e iai sona a'afiaga tele i le valivali, ma o le le lelei o le fa'asalalauina e mafai ona mafua ai le leo lanu lanu.Pigments e tatau ona laugatasi tutusa i le resin i foliga o ni vaega laiti ina ia maua se aafiaga valivali lelei.
Tete'e o le tau: O le tetee i le tau e faasino i le mautu o le lanu o le pigmenti i lalo o tulaga masani, ma e faasino foi i le vave malamalama.Ua vaevaeina i vasega 1 i le 8, ma le vasega 8 e sili ona mautu.
Faʻamautu le vevela: O le faʻamautuina o le vevela o se faʻailoga taua o lanu palasitika.O le vevela vevela o pigments inorganic e lelei tele ma e mafai ona ausia tulaga manaʻomia o le gaosiga o palasitika;o le vevela fa'afefe o pigments fa'alela'au e fai si leaga.

4
Faʻamautu vailaʻau: Ona o le eseʻesega faʻaogaina o siosiomaga o palasitika, e manaʻomia le mafaufau atoatoa i vailaʻau faʻamalosi o mea lanu (teteʻe o le acid, teteʻe alkali, teteʻe suauʻu, teteʻe solvent).
Femalagaiga tetee: O le femalagaiga tetee o pigments e faasino i le fesootai umi o oloa palasitika lanu ma isi malo, vai, kesi ma isi mea o le setete poʻo le galue i se siosiomaga patino, atonu e iai aʻafiaga faaletino ma vailaʻau ma mea o loʻo i luga, lea. o lo'o fa'aalia e pei o ni lanu mai le Fa'alotoifale o le palasitika i luga o le mea, po'o le palasitika lata ane po'o le solvent.
Fa'atinoga o le Si'osi'omaga: Fa'atasi ai ma le fa'atuputeleina o le fa'atulafonoina o le puipuiga o le si'osi'omaga i totonu o le fale ma fafo, o le tele o oloa o lo'o i ai mana'oga fa'apitoa i luga o le oona o lanu palasitika, ma o le oona o mea lanu ua tosina atu ma sili atu le gauai.
Mana nana: O le mana natia o se pigmenti e faasino i le tele o le gafatia o le felauaiga o le pigmenti e ufiufi ai le malamalama, o lona uiga, pe a malosi le malosi o le toner, o le malosi e puipuia ai le malamalama mai le ui atu i le lanu. mea faitino.
Malamalama: Toners e malosi le mana nana e mautinoa lava e le lelei i le manino, o lanu e le masani e masani ona paʻepaʻe, ma o vali e masani ona manino.

Fa'asinomaga:
[1] Zhong Shuheng.Tulaga Lanu.Beijing: China Art Publishing House, 1994.

[2] Pese Zhuoyi et al.Palasitika mea mata ma mea faaopoopo.Beijing: Science and Technology Literature Publishing House, 2006.

[3] Wu Lifeng et al.Masterbatch User Manual.Beijing: Fa'asalalauga Fa'atekinisi, 2011.

[4] Yu Wenjie et al.Fa'apipi'i Fa'apipi'i ma Fa'atekonolosi Fuafuaga.Lomiga lona 3.Beijing: Fa'asalalauga Fa'atekinisi, 2010.

[5] Wu Lifeng.Fuafuaga Fa'ata'ita'i Fa'ailoga lanu palasitika.Lomiga lona 2.Beijing: Fa'asalalauga Fa'atekinisi, 2009


Taimi meli: Apr-23-2022