Welcome to our website!

Faʻafitauli o felauaiga: o le le lava o container e ogaoga ma o le a faʻaauau pea seia oʻo ia Setema 2021

Ua tusi le avanoa, ae leai ni pusa.

Masalo ose fa'afitauli lea o lo'o feagai ma le tele o faioloa mai fafo talu ai nei.O le a le ogaoga?

• Fa'aalu le faitau afe o yuan e oka ai pusa avanoa, ae e tatau lava ona fa'atali mo le aso fa'atulagaina;

• Ua si'itia le tau o uta i luga o le sami, ua si'itia fo'i le tau o le fa'ama'i, ma ua si'itia fo'i le tau.

Aisea ua matua le lava ai pusa?Fa'atosina i le tasi itu, le le lava i le isi itu

Talu mai le faʻamaʻi, o se faʻasologa o mea na aʻafia ai tau, ma o tau ua suia ai le sootaga i le va o le sapalai ma le manaʻoga, malepelepe le faiga mautu i le taimi ua tuanaʻi.

E aofia ai le faalēaogāina o femalagaiga i luga o le Pasefika e kamupani vaa laʻu oloa muamua, ma le siʻitia o uta o uta mai Asia i Europa ia Iulai ma Aukuso ona o le faaitiitia o le poloka, le eseesega o le taimi i le va o faamaʻi i totonu ma atunuu ma le eseesega o taimi i le va. gaosiga ma manaoga ua mafua ai pusa i totonu o taulaga Asia.Ua matua pa'ū le avanoa, ae o nisi uafu Amerika ma Europa o loʻo mafatia i le faʻateleina o le taimi e nonofo ai ma le faʻalavelave uafu.E le gata i lea, o le le lava o container ma avanoa i uta, ma o le tulaga o le lafoaia o container ua le gata ua aafia ai le fuafuaga o uta, ae ua aafia ai foi le tuai o le isi vaa.Tatala, lea e tau atu i se matasele faifai pea.

I lalo o le aʻafiaga o mea eseese, o le numera o pusa feaveaʻi o loʻo faʻaitiitia, lea o loʻo maua i le vaitau maualuga mo le auina atu i fafo, ma le sapalai e sili atu i le manaʻoga.Ma le mea mulimuli, o loʻo i ai se faʻalavelave o le faʻapipiʻiina o pusa, le mafai ona maua i nisi o vaega, ma le le lava o pusa:

I le tasi itu, o loʻo i ai le faʻapipiʻiina o pusa i le tele o itulagi i fafo, le lava o tagata faʻatau, ma le maualuga o totogi faʻatali / pili faʻapipiʻi ma totogi faaopoopo:

le lava o container

E tusa ai ma le ripoti a le kamupani va’a a le Metitirani (MSC), o le a tuai ai i le 10-13 aso le taimi e fau ai va’a i le uafu i Aukilani, ma ua matua’i fa’aletonu lava lea tulaga ona o le leai o ni tagata faigaluega uafu, ma o lea ua fa’atupu ai le fa’alavelave fa’afuase’i. o le a molia.

E amata atu i le aso 1 Oketopa, Felixstowe, mo container uma a Asia e faaulufale mai pe auina atu i fafo, o le a totogi e le CMA CGM le totogi o le pisi o le uafu e US$150 i le TEU.

Mai le aso 15 o Novema, o le a totogi ai e Hapag-Lloyd se tau faaopoopo e $175 i le pusa mo pusa e 40-futu le maualuga, lea e talafeagai mo maketi auala mai Saina (e aofia ai Macau ma Hong Kong) i Europa i Matu ma Metitirani.

Amata mai i le aso o le pili o uta i le aso 9 o Novema, 2020, o le a faia ai e le MSC se tau faaopoopo o le fa'apopoleina o le US$300/TEU i oloa uma e auina atu i fafo na lafo mai Europa, Turkey ma Isaraelu i le Taulaga o Aukilani i Niu Sila.

E le gata i lea, e amata mai i le aso lava e tasi, mo oloa uma na lafo mai i totonu o Saina / Hong Kong / Taiuani, Korea i Saute, Iapani ma Asia i Sautesasae i le Taulaga o Oakland, o le tau maualuga o le tau (PSS) o le a totogi 300 USD / TEU.

I le tasi itu, ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, e tele pusa e le mafai ona ulufale ma alu i fafo i le tulafono faatonutonu o felauaiga:

O le a toe aumai nei e Hapag Lloyd container gaogao mai le faleteuoloa a Saina a o lei taunuu le malaga, e tatau ona faatali uma i le 8 aso.

I le tasi itu, o le gaosiga i totonu o le atunuu ua toe amata, ma o le tele o uta ma isi vaʻa o loʻo faʻatali mo containers, ma ua siʻitia totogi o uta ma le leiloa o le fale.

Talu mai Iuni, o le US auala ua agai i luma i le osooso ma tuaoi.I le taimi lava e tasi, toetoe lava o auala uma e pei o le auala Aferika, le auala Metitirani, le auala Amerika i Saute, le auala Initia-Pakistan, ma le auala i Nordic ua faateleina, ma ua alu saʻo le uta i le tele o afe tala.Mai ia Novema 6, 2020, o le tau o oloa auina atu i fafo mai Shenzhen i taulaga uma i Sautesasae Asia o le a siitia!+USD500/1000/1000

O le fa'asinomaga avanoa avanoa (CAx) o lo'o fa'aalia mai fa'amaumauga na maua e xChange miliona o fa'amaumauga, (CAx tau sili atu nai lo le 0.5 fa'aalia ai masini sili atu, o le tau e itiiti ifo i le 0.5 e fa'aalia ai le le lava o meafaigaluega)

• Mai le fa'ailoga o le avanoa o container, na ta'ua ai le maua o le Qingdao Port i Saina, lea na pa'ū mai le 0.7 i le vaiaso 36 i le 0.3 i le taimi nei;

• I le isi itu, o containers o lo'o fa'aputu i luga o le taulaga o lo'o i ai.O le maua o pusa 40-futu i le Taulaga o Los Angeles i le aso 11 o Setema e 0.57, faʻatusatusa i le 0.11 i le vaiaso 35.

Ou te fia faamanatu atu o le le lava o pusa e le o faamoemoe e mou atu i se taimi puupuu.E fa'atulaga lelei e tagata uma ia uta ma fa'atulaga ni tusi muamua!


Taimi meli: Me-11-2021