Welcome to our website!

TPE TOTINOIMAU MEA

Thermoplastic elastomer, e taʻua o le TPE poʻo le TPR, o le faʻapuupuuga o le Thermoplastic rubber.O se ituaiga o elastomer o loʻo i ai le elasticity o le paʻu i le vevela o le potu ma e mafai ona faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻiina i le maualuga o le vevela.O le mea lea, o le elastomer thermoplastic o loʻo i ai mea faʻapitoa ma masini o le paʻu vulcanized ma le gaosiga o meatotino o thermoplastics.O se ituaiga fou o mea polymer i le va o le paʻu ma le resin, ma e masani ona taʻua o le paʻu lona tolu o augatupulaga.

O lea ua iai a matou falegaosimea e mafai ona gaosia oloa tetele.O le siosiomaga fale gaosimea e mama ma faʻalelei, ma o masini o loʻo faʻatulagaina lelei. O loʻo talosaga le fale gaosimea mo le agavaa faafomaʻi.

 

TPE GLOVES FACTORY
TPE GLOVES FACTORY2

Totigilima TPE fa'aaoga, faia e le kamupani LGLPAK, o le a avea ma se mea lelei atoatoa mo totigilima PVC / Latex / Vinyl / Nitrile.E fautuaina malosi e LGLPAK totigilima TPE i le maketi, aua e toetoe lava tutusa pe sili atu le lelei o faʻatinoga nai lo totigilima PVC / Latex / Vinyl / Nitrile, ma o le tau e naʻo le 30% o latou.

 


Taimi meli: Ian-26-2021