Welcome to our website!

O le a le palasitika fa'afefe ma o le palasitika?

Palasitika faʻafefe o se ituaiga paʻu palasitika e amata mai i le mamanu o polymer molecules ma tuʻufaʻatasia le polymer blending modification technology e fausia ai se fausaga vaega microscopic lelei, ina ia ausia ai se suiga faʻafuaseʻi i mea macroscopic.
Palasitika faʻafefe o se ituaiga mea e faʻaalia ai le malosi ma le faʻamaʻaʻaina o le palasitika pe a oʻo i le malosi o le aʻafiaga poʻo le maualalo o le saoasaoa, ma faʻaalia ai le paʻu-pei o le paʻu ma mea e faʻafefe ai le malosi pe a oʻo i le malosi o le aʻafiaga maualuga, ma e le faigofie. i le gau gau.
1
O loʻo i ai le malosi ma le faʻamalosi o palasitika faʻainisinia masani pe a faʻamautu pe faʻafefe i le malosi o le aʻafiaga o le saosaoa, ma ei ai uiga o le paʻu-pei o le ductility ma le faigata pe a oʻo i le malosi o le aʻafiaga maualuga, ina ia faʻafefe ai le malosi ma puipuia. .aafiaga.
Pe a faʻatusatusa i palasitika faʻamalosi masani, pe a oʻo i luga o le saosaoa aʻafiaga o palasitika masani masani, o le a tupu se numera tele o le amataina ma le faʻalauteleina o mea faʻapitoa, ae o palasitika faʻamalosi e faʻaalia ai le malosi e tusa lava pe faʻaleagaina mea i fafo.Fa'aleagaina e aunoa ma le malepelepe e pei o tulimanu ma'ai ma mavaevae.
O palasitika faʻafefe e masani ona faʻaaogaina i totonu o taʻavale ma mea teuteu fafo, mea taʻaloga, mea e puipui ai taʻaloga ma isi fanua.


Taimi meli: Mati-11-2022